Vyno korta

Tapas Frias

SURTIDO BE BELLOTA
Bellota kumpių ir mėsyčių lėkštė
Cured Bellota ham and meat platter
23.00

SURTIDO DE JAMONES Y EMBUTIDOS
Ispaniškų kumpių ir mėsyčių lėkštė
Cured Spanish meat platter
14.00

SURTIDO DE QUESOS IBERICOS
Iberinių sūrių lėkštė
Cheese platter
10.00

ENSALADA DE VENTRESCA
Pomidorų ir baltojo tuno salotos
Tomato and white tuna salad
12.00

ACEITUNAS DE LA ABUELA
Alyvuogės
Olives
6.50

OSTRA CON AJOBLANCO Y AJONEGRO
Austrė su migdolų kremu ir juoduoju
Oyster with almond purée and black garlic
5.00

OSTRA CON ESPUMA DE LIMON
Austrė su laimo oru
Oyster with lime air
4.00

OSTRA CON ESPUMA DE LIMON
Austrė su laimo oru
Oyster with lime air
4.00

Tapas Calientes

CHORIZO A LA SIDRA
„El Gaitero“ sidre troškintos čioriso dešrelės
Chorizo in „El Gaitero“ apple cider
9.50

PIMIENTOS DE PADRON
Skrudinti žalieji pipiriukai
Fried green peppers
6.50

SALTEADO DE SETAS
Kepti grybai su Manchego sūrio padažu
Roasted mushrooms with Manchego sauce
9.00

PATATAS BRAVAS CON CHORIZO
Skrudintos ispaniškos bulvytės su čioriso
Fried Spanish potatoes with chorizo
6.50

PATATAS BRAVAS
Skrudintos ispaniškos bulvytės
Fried Spanish potatoes
5.50

CROQUETAS DE JAMÓN IBERICO
Iberinio kumpio kroketai
Iberian ham croquets
7.00

CALAMARES A LA ANDALUZA
Skrudinti kalmarai su Alioli
Calamares with Alioli
8.00

CHIPIRONES CON ALIOLI
Skrudinti kalmariukai su Alioli padažu
Fried baby calamares with Alioli
8.00

GAMBAS AL AJILLO
Keptos krevetės su česnakais
Fried prawns with garlic
12.00

BUÑUELOS DE BACALAO
Menkių spurgytės
Cod fritters
7.50

SOPA DE MARISCO
Kreminė jūros gėrybių sriuba su šafranu
Seafood and saffron soup
9.00

Tapas del Mercado

PINTXO DE ENTRECOT DE BUEY CON SETAS
Brandintos jautienos antrekotas su miško grybais
Aged beef entrecôte with wild mushrooms
17.00

SOLOMILLO DE TERNERA CON FOIE Y PEDRO XIMÉNEZ
Jautienos išpjova su ančių kepenėlėmis ir chereso padažu
Beef tenderloin with foie gras and sherry sauce
18.00

CHULETAS DE CORDERO
Ėriuko šonkauliukai su kalafiorų piure ir figomis
Grilled lamb chops with cauliflower purée and figs
14.00

PULPO A LA BRASA
Aštuonkojis su bulvytėmis ir rūkyta paprika
Octopus with potatoes and smoked paprika
16.00

A la Brasa

CHULETÓN DE BUEY
Brandintos jautienos antrekotas
Aged beef entrecôte
6.50

MEJILLONES DEL MERCADO
Midijos kreminiame baltojo vyno ir Mojo padaže
Mussels in creamy white wine and Canarian Mojo sauce
18.00

PARILLADA DE CARNES
Josper grilyje keptų mėsų lėkštė
Grilled meat platter
35.00

PARILLADA DE PESCADOS Y MARISCOS
Josper grilyje keptos žuvies ir jūros gėrybių lėkštė
Grilled fish and seafood platter
35.00

Arroces y Fideos

ARROZ CALDOSO DE PESCADOS Y MARISCOS
Ispaniškas žuvies ir jūrų gėrybių daugiaryžis
Spanish fish and seafood rice stew
38.00

ARROZ NEGRO
Jūrų gėrybių paella (fideua) su sepijų rašalu
Black seafood paella (fideua)
32.00

PAELLA / FIDEUA DE MAR Y MONTAÑA
Vištienos ir jūrų gėrybių paella (fideua)
Chicken and seafood paella (fideua)
30.00

PAELLA / FIDEUA MARINERA
Žuvies ir jūrų gėrybių paella (fideua)
Fish and seafood paella (fideua)
34.00

Postres

POSTRE DE TE VERDE, MANGO Y MARACUYA
Žaliosios arbatos, mangų ir pasiflorų desertas
Green tea, mango and passion fruit dessert
6.50

CREMA CATALANA
Keptas kreminis desertas
Baked Catalan custard
5.50

CHURROS CON CHOCOLATE Y DULCE DE LECHE
Ispaniškos spurgytės su šokoladu ir sūdyta karamele
Spanish fritters with chocolate and salted caramel
5.50